WANT TO BE A PART OF OUR TEAM?

Belchim Crop Protection

Belchim Crop Protection

Added value in crop protection

Creative

Creative

Creating solutions, thinking out of the box

Innovation

Innovation

Growing product portfolio for a sustainable agriculture

Sustainable

Sustainable

Offering real solutions for sustainable crop management

A company with European dimension

A company with European dimension

Our development. Your growth.

Wednesday, December 11, 2019

Credit controller

Belchim Crop Protection is een Belgische speler in de Europese Crop protection markt. Belchim werkt hiervoor nauw samen met een aantal belangrijke Japanse partners. Naast een innovatieve product portfolio met state-of-the-art crop protection producten alsook producten voor home & garden, is het vermogen van een enthousiast en gemotiveerd team om op korte termijn producten sterk in de markt te zetten van introductie tot ruime marktdekking, de belangrijkste sterkte van Belchim.

Voor ons hoofdkantoor in Londerzeel zijn wij op zoek naar een Credit controller

 

Functieomschrijving

Binnen de Belchim groep ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer op internationaal niveau. Je staat in voor de opvolging van de openstaande debiteuren en zorgt ervoor dat de betalingen binnen de gestelde termijnen binnenkomen. Hiertoe neem je, in overleg met het lokale sales management rechtstreeks contact op met de klanten. Jouw klantgerichte en onderhandelende aanpak zorgen ervoor dat je vlot tot het gewenste resultaat komt. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de verwerking en toewijzing van de binnenkomende betalingen zodat je steeds een accuraat zicht hebt op de openstaande debiteuren. Om een efficiënte opvolging te verzekeren zorg je voor de regelmatige opmaak en analyse van ageing reports. Je werkt mee aan financiële en operationele management rapporteringen en levert de juiste rapporten en data aan voor closing doeleinden. Daarnaast help je mee aan de uitbouw en implementatie van een geprofessionaliseerd debiteurenbeheer. Hiertoe behoren onder andere het automatiseren van betalingsherinneringen, de contacten met de kredietverzekeringsmaatschappij en het beheer van kredietlimieten. Je overlegt en werkt nauw samen met het lokale country management op internationaal niveau alsook met de accounting collega’s.  

 

 

Profiel

  • Je hebt minimaal 10j ervaring in een gelijkaardige rol.
  • Je spreekt vloeiend ENG, FR en NDL.
  • Je hebt een uitstekende kennis van MS Office (Excel).
  • Je beschikt over een sterke basiskennis boekhouding.
  • Je houdt van telefonische contacten en bent communicatief sterk. Je werkt steeds aan het uitbouwen van je netwerk.
  • Je bent commercieel en analytisch ingesteld

 

Aanbod

  • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving met eigen proefplatformen (Londerzeel/Fronton).
  • Een gedreven team en een informele, stimulerende sfeer.
  • Een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen reageren door een sollicitatiebrief met CV te sturen naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of Belchim Crop Protection t.a.v. Mevr. Charis Van Dijck, Technologielaan 7, 1840 Londerzeel.

Designed by Pedro
Scroll to Top