Commercial & Technical Advisor

Belchim Crop Protection is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van gewasbeschermingsmiddelen. Al onze vestigingen worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Londerzeel (BE). Wij hebben een sterk marktgerichte aanpak die een antwoord biedt aan de behoeften van de hedendaagse landbouw.

Functieomschrijving
Je hoofdtaak is onze nieuwe productportfolio (openbaar groen, huis- en tuin, biociden, …) uitbouwen bij bestaande en nieuwe partners in Nederland. Je staat in voor de verkoop van deze producten, je bent het eerste aanspreekpunt en je verzorgt technische voorlichting alsook technische advisering na verkoop (bijv. klantenevents en nieuwsbrieven). Als communicatieve duizendpoot neem je graag het initiatief in uiteenlopende klantencontacten.
Daarnaast zorg je voor gepaste ondersteuning van het Nederlandse team op verschillende aspecten. Je volgt de Nederlandse wetgeving en publieke opinie aangaande de verkoop en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en biociden nauwgezet op. Je verzamelt relevante marktinformatie die je gepast verwerkt en uitwisselt met jouw collega’s. Dankzij jouw leergierige persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden help je graag collega’s op beurzen en klantenevents. Je verplaatst je vlot binnen Nederland en bent een paar dagen per maand op ons hoofdkantoor te Londerzeel.

Profiel

 • Je hebt zin om je theoretische kennis om te zetten in de praktijk en hebt interesse om zowel een commerciële als een ondersteunende rol te spelen.
 • Je hebt een uitgesproken interesse in de Nederlandse landbouw of je beschikt over een praktische kennis van gewasbescherming of biociden.
 • Je hebt een afgeronde hogere opleiding in de landbouw (has, wur, of gelijkaardige opleiding)
 • Je beschikt over een commerciële feeling en kan marktgericht werken.
 • Je kan actief luisteren en beschikt over goede communicatie- en presentatievaardigheden.
 • Je hebt een zelfstandige, positieve werkhouding.
 • Je kan goed omgaan met interactieve media.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Aanbod

 • Geen nine-to-five kantoor job maar een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een kleine en dynamische omgeving waarbij je dankzij jouw flexibele instelling de kans krijgt om jouw persoonlijke vaardigheden te ontplooien.
 • Een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen.
 • Je werkt binnen een gedreven team en in een informele, stimulerende sfeer.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen reageren door een sollicitatiebrief met CV te sturen naar jobs@belchim.com of Belchim Crop Protection t.a.v. Mevr. Joni Vleugels, Technologielaan 7, 1840 Londerzeel.

Belchim hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Solliciteer voor de baan

Contact Information


Upload CV
Upload CV (*)

Upload motivatie brief (*)


Hoe heb je ons gevonden?
Belchim websitejobboardeen vriendandereGa akkoord met onze privacyverklaring
Lees en ga akkoord met onze privacyverklaring om uw inzending te voltooien.
I agree


(*) Deze velden zijn verplicht
max. file size: 10mb