Voor ons Trial Station in Londerzeel zijn wij op zoek naar een:

Lab trialist (trialist-trainee)

Belchim Crop Protection is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van gewasbeschermingsmiddelen. Onze Europese vestigingen worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Londerzeel. Wij hebben een sterk marktgerichte aanpak die een antwoord biedt aan de behoeften van de hedendaagse landbouw.

Functieomschrijving

Je staat in voor de planning, uitvoering en rapportering van de labowerkzaamheden en -proeven in overleg met de Laboratory Scientist en Trial station Manager. Je analyseert stalen, onderhoudt tijdelijke en permanente culturen en bent verantwoordelijk voor kunstmatige infecties. Je beheert de timing en het protocol van de laboproeven en verwerkt gegenereerde resultaten tot een presentabel geheel. Je stelt evaluaties en rapporten op, communiceert de laboresultaten intern en biedt wetenschappelijke ondersteuning tijdens meetings.  In samenwerking met je collega’s beheer je een database met foto’s en resultaten. Je waakt over de veiligheid in het labo en volgt de stock van producten en materiaal op. Je neemt bovendien deel aan nationale en Europese projecten.

Profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma biowetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen, biologie, biochemie,… of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur een specialisatie in fytopathologie, entomologie en/of plantkunde.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands-Engels of Frans-Engels.
 • Je werkt ordelijk, nauwgezet en proactief.
 • Teamwork ligt je uitstekend.
 • Je hebt affiniteit met de landbouwsector.

Aanbod

 • Een uitdagende functie in een dynamische en internationale omgeving met ruimte voor initiatief en leermogelijkheden.
 • Een gedreven team en een informele, stimulerende sfeer.
 • Veelvuldig contact met andere departementen en buitenlandse filialen
 • Competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen reageren door een sollicitatiebrief met CV te sturen naar jobs@belchim.com of Belchim Crop Protection t.a.v.  Eva Vandepitte, Technologielaan 7, 1840 Londerzeel

Belchim hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Solliciteer voor de baan

  Contact Information


  Upload CV
  Upload CV (*)

  Upload motivatie brief (*)


  Hoe heb je ons gevonden?
  Belchim websitejobboardeen vriendandere  Ga akkoord met onze privacyverklaring
  Lees en ga akkoord met onze privacyverklaring om uw inzending te voltooien.
  I agree


  (*) Deze velden zijn verplicht
  max. file size: 10mb